Авіакатастрофа на Львівщині: Пошукові роботи завершено. Названо прізвища всіх загиблих

Увечері 4 жовтня було прийнято рішення припинити пошукову операцію, так як тут обстежили всі уламки і точно переконалися, що більше жертв і постраждалих немає.

В результаті авіакатастрофи під Львовом, де розбився літак Ан-12, загинули командир Віталій Степаненко, його помічник Ігор Маєвський, штурман Юрій Кузьменко, бортовий технік Ігор Завадюк і радіооператор Володимир Кириленко, передають Патріоти України.

Ще три людини, які знаходилися на борту літака, залишаються в лікарні. "Про постраждалих, які зараз в лікарні. Андрія Корякіна і Олега Шахова перевели до травматологічного відділення, стан середньої тяжкості. Андрій Амелькин знаходиться в реанімації, стан важкий. Наші лікарі роблять все можливе, щоб з ними все було в порядку", - написав у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий.

Увечері 4 жовтня було прийнято рішення припинити пошукову операцію, так як тут обстежили всі уламки і точно переконалися, що більше жертв і постраждалих немає.

Всі члени екіпажу - українці, жителі Києва та Запоріжжя.

Тим часом в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення безпеки руху. Серед можливих версій падіння літака - перевантаження, через яке пального могло не вистачити. Також не виключають версії сильного туману і технічну несправність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...