Авіатрагедія над Тегераном: Іран виявився на порядок благороднішим та цивілізованішим, ніж недоімперія Путіна

Іран, як і Росія у 2014 році, збив пасажирський літак. Однак Тегеран принаймні зміг визнати свою помилку, тоді як у Кремлі роками продовжують брехати про причини трагедії.

Катастрофа літака МН17 і  МАУ

На цей нюанс звернув увагу на своїй сторінці у Facebook народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Середньовічний фундаменталістський Іран виявився цивілізованішим за Росію. Обидві збили пасажирські літаки. Тегеран визнав провину на третій день, Москва викручується сьомий рік", – написав він.

Аналогічну позицію висловив і український журналіст Денис Казанський. Він також зазначив, що вважає людожерськими і режим Ірану, і режим Росії. Однак перші все ж змогли зізнатися про власний злочин проти мирних людей.

"Іран офіційно визнав, що випадково збив наш пасажирський літак. Жахлива історія. Але в цьому разі в іранських людожерів хоча б вистачило мужності взяти відповідальність. У російських людожерів, які знищили пасажирський літак над Донбасом у 2014 році, ні мужності, ні честі, щоб визнати свою провину, немає", – написав Казанський у Telegram.

Водночас на особистій сторінці у Facebook журналіст додав, що Тегеран використовує схожі з московськими методи ведення війни.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...