Авто належить екснардепу: На одеській трасі сталася смертельна ДТП

Позашляховик Toyota Land Cruiser не розминувся із ВАЗ-21011.

На одеській трасі сталася жахлива аварія. Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з ВАЗ-21011. Чотири пасажири легковика, у тому числі шестирічний хлопчик, загинули на місці. Сам позашляховик належить колишньому народному депутату Олександру Табалову, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Інформацію про те, що Toyota Land Cruiser належить Олександру Табалову, озвучив народний депутат Олександр Качура. За його словами, родичі загиблих повідомили йому, що саме Табалов був за кермом автівки, коли сталася аварія. Однак його імені немає в протоколі ДТП. "У протокол ДТП поліція внесла зовсім іншу людину, на рахунку якої 5 судимостей. До родичів загиблих вже приїжджали невідомі люди і наполегливо просили замовчати. Погрожували", – написав Качура.

Хто такий Олександр Табалов? Олександр Табалов був народним депутатом України у 2012-2014 роках. Тоді через нього та його сина Андрія розгорівся скандал. Він був обраний від ВО "Батьківщина" під 49-им номером до парламенту. Однак відмовився входити до складу парламентської фракції об'єднаної опозиції "Батьківщина". Саме через це його назвали "тушкою" у Раді, які перейшли до "Партії регіонів". Хоча ще у 2005 році Олександр Табалов очолював Кіровоградську обласну організацію "Партії регіонів".

12 грудня в Верховній раді розгорілася бійка. Представники опозиційних сил із застосуванням сили відмовляли впускати Табалова в зал засідань. Проте, обом Табаловим вдалося прийняти присягу народних депутатів України.

Жертви аварії

Варто відзначити, що в аварії загинуло четверо осіб – два чоловіки та жінка 30 – 38 років та 6-літній хлопчик. Усі вони були у ВАЗ-21011. Ще одна жінка та 4-літня дівчинка з легковика у вкрай важкому стані перебувають у лікарні. В позашляховику травми отримали 4-річна дівчинка та 11-річний хлопчик. Про водія Toyota Land Cruiser ніяких відомостей ні поліція Черкаської області, ні Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради жодної інформації не надав.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...