Авто розлетілося на друзки: У нічній столиці сталася "каскадерська" ДТП (фото, відео)

Аварія трапилася на перетині Великої Кільцевої та Мінського шосе.

У Києві в ніч на 29 листопада сталася ДТП за участю двох машин, одна з яких знесла світлофор. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Авто Skoda рухалося в крайній лівій смузі для повороту наліво. Audi рухався попутно в другій смузі. Водій останньої машини повернув і зіткнувся з Skoda. Там за кермом перебувала дівчина. Деталі НП точно невідомі, відзначають, що вона хотіла поїхати прямо або не встигла зреагувати на Audi, яка різко повернула.

Після зіткнення Skoda вилетіла на зустрічну смугу і знесла по дорозі світлофор. На щастя серйозно ніхто не постраждав. На місці працює екіпаж патрульної поліції.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...