Авто рознесло на шматки: Стало відомо про стан бійця ЗСУ, який підірвався на міні на Донбасі

Подробиці загибелі одного бійця ЗСУ і поранення другого на Донбасі 13 серпня.

Як повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, автомобіль з військовослужбовцями підірвався на протитанковій міні, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

«Протитанкова міна рознесла автомобіль на шматки. Один боєць загинув на місці. Олександр з важкими пораненнями бортом доставлений в Мечникова на апараті ШВЛ», - відзначив лікар.

Пораненому 37 років, він родом з Миколаєва. Його стан вкрай важкий. «Відкрита черепно-мозкова травма. Десятки осколків прошили тіло. Один з них пошкодив праве око. Безліч осколків в голові, обличчі, шиї, грудній клітці, передній черевній стінці, в кінцівках. Переломи пальців рук і ніг, термічні опіки голови, обличчя, правої руки», - розповідає Риженко і додає:«Прямо з реанімаційного залу відправили в операційну. Стабілізовано. Офтальмологам вдалося врятувати праве око. Попереду довге лікування в Мечникова. Віримо, що виживе».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...