"Автомат іграшковий. Я натиснув - ой. ні*іга собі!": На Росії депутат Держдуми влаштував на вулиці стрілянину (відео)

Депутат Держдуми Росії від Свердловської області Дмитро Іонін влаштував стрілянину з автоматичної зброї в Камишлові.

Дмитро Іонін

Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на джерело, яке надіслало відповідний відеозапис, передають Патріоти України.

Уточнюється, що інцидент стався недалеко від готелю-ресторану "Ленский" по вулиці Радянській.

На кадрах видно групу чоловіків, які знаходяться у дворі між багатоквартирними будинками. Один із них стоїть зі зброєю, перевіряє його і випускає кілька черг у повітря.

Сам Іонін дав неоднозначний коментар із приводу інциденту. Спочатку він підтвердив, що стріляв нібито через помилку, але пізніше звинуватив у події свого помічника. "Мій помічник мені дав свій автомат іграшковий. Я натиснув – ой ні*іга собі. Приїхала міліція, ми дали пояснення. Я нікого не перелякав. Ми з цими людьми зустрічалися з приводу того, що їх кинув забудовник. Ми цим людям допомагаємо, вони нормально ставляться. Стріляв мій помічник Павло. Ми дійсно не праві, перед усіма вибачилися", – сказав Іонін журналісту.

Прес-секретар ГУ МВС по регіону Валерій Горєлих утримався від коментарів до закінчення перевірки.

Відзначимо, Дмитро Іонін – уродженець Свердловська, член партії "Справедливая Россия". Отримав мандат Держдуми в жовтні 2017 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...