Автор скандального ролику про захоплення України Румунією присвятив романтичну пісню Матіосу (відео)

Автор скандального відео під назвою "Румунсько-українська війна 2022" записав нове послання для головного військового прокурора України Анатолія Матіоса.

Анатолій Матіос

Творець Youtube-каналу 30192 безпосередньо звертається до Матіоса й декілька разів дякує йому за піар, передають Патріоти України.

"Я чув, що ви мій великий фанат, і тому я хочу подякувати вам особисто. Не переживайте, містере Анатолію, Україна — моя улюблена країна. Румунія любить Україну, і якщо ви приїдете сюди, то я покличу вас випити разом", — говорить закадровий голос у ролику.

Водночас в описі до відео автор просить ставитися до всього, як до жарту. Також запис доповнюють хештеги #Ukraine #Be_happy ("Україно, будь щаслива").

Як пояснював автор, він описав альтернативну реальність, яка ляже в основу його електронної книги. Чоловік зовсім не очікував, що в Києві його кліп сприймуть настільки серйозно. Менш ніж за добу ролик подивилися понад 200 тисяч осіб.

Нагадаємо, що Анатолій Матіос після поширення ролика пообіцяв 4 червня провести нараду з керівництвом Міністерства закордонних справ, Генерального штабу та Головного управління розвідки, Служби зовнішньої розвідки, а також виконуючим обов'язки голови Служби безпеки України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...