"Бабло рулить": Суд звільнив від покарання водія, який ... тричі переїхав 4-річну дівчинку

Батьки дівчинки попросили закрити кримінальне провадження, оскільки водій повністю відшкодував їм моральну та матеріальну шкоду.

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області звільнив від покарання водія, який тричі наїхав на 4-річну дівчинку, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

Інцидент стався в серпні 2020 року в Дрогобичі. Дитина каталася на самокаті на парковці магазину. В цей час 19-річний водій Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на 4-річну дівчинку. Спочатку він зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій, не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом. В результаті наїзду дівчинка отримала численні травми і струс головного мозку.

Під час судового засідання водій свою вину визнав, а батьки дівчинки попросили закрити кримінальне провадження, оскільки водій повністю відшкодував їм моральну та матеріальну шкоду.

Враховуючи обставини, суддя вирішив звільнити хлопця від кримінальної відповідальності у зв’язку з його примиренням з сім’єю потерпілої, а кримінальне провадження – закрити. Апеляції на цю постанову родичі 4-річної дівчинки не подавали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...