Бабло рулить: Українська команда взяла участь у роботі над ювілейним номером Elle Russia (фото)

Примітно, що під постами з обкладинкою для Elle Russia, якими її автори поділилися в соцмережах, немає жодного коментаря, який би натякав авторам на співпрацю з журналом, який видається в країні-агресорі, яка розв’язала кривавий конфлікт в Україні.

У роботі над ювілейним лютневим номером російського глянцю Elle Russia взяла участь українська команда в складі стиліста і дизайнера Наді Шаповал, фотограф Ксенії Каргіної, моделі Тетяни Рубан, майстра по зачісках Павла Лотніка і візажистки Ольги Остапчук. На їх роботу звернув увагу телеграм-канал "Киёв Фэшн Лавэз", передають Патріоти України.

«А для вас це ок?» — задався питанням телеграм-канал, запустивши опитування на своїй сторінці.

«Ми з вами живемо в Україні. Країні, яка дає відсіч навмисній російській агресії вже сьомий рік. АЛЕ ЦЕЙ ФАКТ взагалі не заважає Ксенії Каргіній, Наді Шаповал та іншим працювати з росіянами. Навіть не в якийсь момент зросійщиними і такими, що дивним чином повернулися (на кшталт Віри Брежнєвої), а з російським ELLE, роблячи для нього обкладинку. І це можна було б пропустити крізь пальці, списавши на нерозуміння контексту та інше. АЛЕ адже буквально кілька місяців тому ми захоплено писали про те, яка ж Надя Шаповал молодець, що робить україномовну версію Мері Клер і агітували вас писати з пропозиціями допомоги… У вас картинка сходиться? У нас — ні взагалі», — зазначили автори каналу.

Фото з українською моделлю Тетяною Рубан на обкладинці стало однією з 25 обкладинок, які вийдуть в ювілейному номері, темою якого стала Elle Community 25. Також на одній з обкладинок красуються українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії (над її зйомкою працювала російська команда), а також співачка Віра Брежнєва, над її зйомкою працювала також українська команда — стиліст Надя Шаповал, фотограф Стефан Лісовський, візажист Світлана Римакова, майстер по зачісках Павло Лотнік та ін.

Примітно, що під постами з обкладинкою для Elle Russia, якими її автори поділилися в соцмережах, немає жодного коментаря, який би натякав авторам на співпрацю з журналом, який видається в країні-агресорі, що здійснив анексію частини території України і яка розв’язала кривавий конфлікт в частині Донецької та Луганської областей.

«„Зближення вже в кожному домі“ сказала одна наша співрозмовниця і це дуже лякає», — зазначили автори телеграм-каналу.

Також вони звернули увагу на плагіат в зйомці fashion-історії Віри Брежнєвої та її дочок Соні і Сари для цього ж номера. В очі кидається той факт, що референсами для фото стала робота Брюса Вебера для Calvin Klein Sport в 1988 році, а також фото Кейт Мосс з дочкою Лілою Грейс Мосс Хек, зроблене фотографом Маріо Сорренто для червневого номера Vogue Italia (2016).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...