"Бабине літо" повертається: В Україну йде аномальне потепління

В Україні неділя, 3 листопада, буде вітряною та ще й із дощем, але не холодною. А вже в понеділок увірветься різке потепління.

Неділя, 3 листопада, буде вітряною і з дощем, але не холодноюТеплу погоду зумовить антициклон. Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, цей вихідний день буде із новою повітряною масою. "Антициклон, який досить довго визначав холодну та суху погоду, випхнув за двері потужний циклон атлантичного походження, тому погода міняється кардинально. Замість холодяки — потепління до +9… +16 градусів, замість сонечка — серйозні хмари, а в тихий штиль увірветься штормовий південний вітер", — написала вона.

Зокрема, 3 листопада в Україні очікуються пориви південного вітру до 15-22 м/с. Упродовж дня температура сягне +9… +14 градусів, на півдні та заході буде +12… +18, а на соді — до +6… +10 градусів.

Водночас у західних, північних та подекуди в центральних областях дощитиме. На півдні та сході переважно буде без опадів.

Періодичні дощі очікуються у неділю й у Києві. Буде хмарно і вітряно. Стовпчики термометрів піднімуться до +10… +12 градусів.

Однак уже на початку наступного тижня в Україну знову прийде потепління.

"Якщо вітер буде люб’язний і стихне, то ми знову побачимо на вулицях наших громадян у джинсах із дірками на колінах, роздягненими до футболок та легких кольорових светриків", — підсумувала Діденко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...