Багато постраждалих, є загиблі: На Росії розбилися два автобуси з людьми (фото)

ДТП відбулася приблизно о 7 ранку 22 березня на трасі Москва – Волгоград.

У Тамбовській області Росії трапилася аварія з двома пасажирськими автобусами, в результаті якої загинули три людини, ще 15 отримали травми. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на дані місцевого МНС, передають Патріоти України.

Зазначається, що водії рейсових автобусів намагалися уникнути зіткнення і роз'їхалися по узбіччях. Водночас автобус Mercedes, у якому перебувало 19 пасажирів, перелетів відбійник, з'їхав у кювет і перекинувся.

В аварії загинули три людини, ще 15 із різними травмами були доставлені до лікарень.

Відомо, що один із автобусів прямував за маршрутом Москва – Волгоград, другий – із Москви до Саратова. За попередніми даними, причиною зіткнення стали погані погодні умови.

"Удар був такої сили, що один із них вилетів у кювет, пробивши відбійник. Зараз на місці працюють екстрені служби", – повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Зокрема, на місці аварії працювали 46 рятувальників і 20 одиниць техніки. Зазначається, що постраждалим також надають допомогу психологи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...