"Багато тестів": На Прикарпатті пояснили своє "лідерство" по смертності серед хворих на коронавірус (відео)

Коронавірус в Україні продовжує поширюватися, і на Прикарпатті найбільша кількість смертності серед хворих COVІD-19.

Коронавірус в Україні зафіксований у понад 5,4 тисячі осіб, з яких померла від ускладнень 141 людина. Найбільше заражених у Чернівецькій області - 889. При цьому на Прикарпатті кількість померлих встановила антирекорд - 37 осіб, тобто в регіоні помер кожен четвертий інфікований, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Лікарі, які працюють з хворими COVІD-19, коментарів не дають стосовного того, чому в регіоні така висока смертність через коронавірусну інфекцію.

За словами чиновників, висока смертність українців пов'язана не з халатністю лікарів або нестачею медичних препаратів, а з тим, що на Прикарпатті ПЛР-діагностику роблять кілька лабораторій, тому вдається діагностувати максимальну кількість хворих в Україні.

"Порівнювати в цьому випадку, якщо з Буковиною, то у нас в два рази більше ПЛР-діагностики цих зразків. Ну, показано так - ми приховувати не маємо ніяких прав", - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...