"Баран і коза", або "Кавалери поступаються дамам": У Києві стався конфлікт за участю безлічі авто (відео)

У Києві у дворі житлового будинку по вулиці Дніпровська Набережна, 23, два водії не могли поділити дорогу і півгодини сперечалися, хто повинен поступитися.

Жінка за кермом Фольксвагена стверджувала, що їхала у дворі по своїй смузі і вже пропустила чотири автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Пасажир з позашляховика Toyota також відмовився звільняти дорогу, оскільки, на його думку, тут немає руху в обидві сторони.

За позашляховиком зібралася черга з 4-5 машин. Учасники конфлікту довго сперечалися, погрожували викликати поліцію. Також в інцидент втручалися інші люди. Обійшлося без бійки.

У підсумку інші учасники дорожнього руху вирішили дати дорогу дамі на Фольксвагені.

Цей інцидент нагадав казку про двох баранів, які зустрілися на вузькому мосту і не хотіли поступатися дорогу. У підсумку, впертість жінки перемогла.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...