Басков, Алсу, Газманов, Крутой..: Стало відомо, з ким проводив час заражений російський співак до лікарні

Хворий на коронавірус артист Лев Лещенко міг заразити половину російського шоу-бізнесу.

Телеведуча Ксенія Собчак повідомила, що багато представників російського шоу-бізнесу могли заразитися від Льва Лещенка коронавірусом. У своєму телеграм-каналі Ксенія назвала імена тих, хто сидів за одним столом з Лещенком на святкуванні дня народження сестри Ігоря Крутого, передають Патріоти України.

За словами телеведучої, 13 березня на іменинах Алли Крутої веселився весь цвіт шоу-бізнесу: крім Лещенка там були присутні Микола Басков, Ігор Ніколаєв, Олег Газманов і Володимир Винокур, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу та інші.

Один з гостей вечірки Ігор Ніколаєв вже госпіталізований в лікарню. У нього підозра на коронавірус. Зараз лікарі очікують результати повторного аналізу.

Крім того відомо, що 21 березня Лев Лещенко був на програмі Андрія Малахова. Уже хворий артист сидів за одним столом з Ангеліною Вовк, Аркадієм Укупником і самим ведучим Малаховим. Всі вони могли заразитися від співака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...