Батьки, будьте уважними: Сусід заманив додому 12-річну українку і поглумився над дитиною

Ґвалтівника затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує 15 років позбавлення волі.

У місті Василівка Запорізької області сусід зґвалтував 12-річну дівчинку, доки її мати була на роботі. Чоловік сказав дитині, що нібито потребує допомоги, і заманив її у свою квартиру, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області, передають Патріоти України.

"9 січня близько 16:00 до чергової частини Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зі спецлінії 102 надійшло повідомлення від 12-річної дівчинки про зґвалтування її чоловіком. Дитина самостійно зателефонувала до поліції, вирвавшись з рук зловмисника. Під час подальших оперативно-слідчих дій встановлено, що чоловік під приводом необхідної йому допомоги запросив до своєї квартири дівчину 2008 року народження, яка мешкала по сусідству. У цей час її мати була на роботі. У приміщенні зловмисник зґвалтував неповнолітню природнім шляхом", - сказано в повідомленні.

Ґвалтівника затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. У його помешканні провели обшуки і вилучили речові докази.

10 січня чоловіку оголосили про підозру. Йому загрожує 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...