Батьки в люті: Сайт пробного ЗНО не витримав навантаження на сервер і ліг

В МОН уже заявили, що гроші абітурієнтам повернуть, а тести проведуть безкоштовно і в іншому форматі.​

Сайт, на якому сьогодні в режимі онлайн має проходити пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), скасоване через погіршення ситуації з коронавірусом в Україні, працює зі збоями і багато абітурієнтів не можуть почати іспит. Про це пишуть обурені батьки в коментарях під постом МОН в Facebook в понеділок, передають Патріоти України.

Перший день пробного ЗНО стартував сьогодні в 11:00. Однак в соцмережах багато батьків школярів повідомляють, що їхні діти не можуть зайти на сайт. За їх словами, сервер веб-ресурсу не витримав навантаження і "ліг". Багато хто скаржиться на те, що заплатили гроші за участь в пробному тестуванні, але тепер не можуть зайти через неполадки на сайті.

"Пробне ЗНО, за яке тисячі учнів заплатили гроші, скасували і має бути сьогодні онлайн ... А через велике навантаження, ніхто не може туди зайти. Куди поділися гроші??? За що платили???".

"Неможливо зайти на сайт! Ганьба за таке ставлення до дітей!!!".
"Дуже очікувано, що сайт пробного ЗНО лежить ...... Наше міністерство живе в якійсь своїй реальності".
"Сайт перевантажений, з групи зайшла тільки одна дитина, просто жах!!!", - пишуть люди в коментарях.

У групі в Facebook "Батьки SOS" також повідомляють про проблеми з входом на сайт пробного тестування. Люди відзначають, що сайт не вантажиться. При цьому неполадки спостерігаються в різних регіонах країни, зокрема в Одесі та Київській області.

Нагадаємо, минулої суботи стало відомо, що пробне ЗНО скасували через ситуацію з епідемією, і запропонували дітям пройти його онлайн. Відзначимо, що проходження пробного тестування це добровільна і платна послуга - 140-150 гривень, в залежності від регіону. Однак в МОН заявили, що гроші абітурієнтам повернуть, а тести проведуть безкоштовно і в іншому форматі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...