Батьки в шоці: На дитячому атракціоні показали "полуничку" (відео)

Відео для дорослих на сімейній ярмарку включили помилково - переплутали диск.

У США в Плезантоні (штат Каліфорнія) стався неприємний інцидент - працівники атракціонів випадково вкючили на сімейній ярмарку порнофільм. Замість кадрів зі стрічки "Малиновий пірат" Бурта Ланкастера 1952 року вони поставили диск із фільмом з віковим обмеженням "Пірати: кровні брати" 1999 року, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mirror.

У мережі показали відео з реакцією людей, які прийшли на атракціони зі своїми дітьми. Багато з них закривали малюкам очі й швиденько забирали подалі, проте деякі відвідувачі навпаки - наближалися до екрану і захоплено стежили за розвитком подій у фільмі для дорослих. Інцидент стався наприкінці червня.

"Батьки були нажахані, коли на телеекрані сімейної ярмаркової площі несподівано з'явилася секс-сцена з фільму", - повідомляє видання.

Організатори ярмарку принесли глибокі вибачення за помилку. Прес-секретарка Анхель Мур сказала, що відео було видалено відразу після виявлення.

Одна з відвідувачок Нечелль Лемонс зняла непристойні кадри, що з'явилися на великому екрані біля входу в будинок атракціонів. На ньому зображений чоловік, який лежить на жінці - пара займалася любов'ю. У цей момент біля екрану з'явилися діти, які проходили повз. "Що вони показують? Ти серйозно? Насправді вони показують, як пара займається сексом під час поїздки дітей на ярмарку", - коментує шокована жінка, яка прийшла на ярмарок зі своєю семирічною дочкою. Вона зізналася, що була дуже засмучена і сильно розлютилася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...