Батьки вибухнули від гніву: У шкільних підручниках знайшли приховану рекламу

В підручнику з української мови для 3 класу виявили рекламу популярної марки води та львівської кав'ярні.

В підручнику розміщено логотип "Львівської копальні кави", яку назвали найпопулярнішою кав'ярнею у Львові. Також розворот 1/3 сторінки займає етикетка мінеральної води "Моршинська". Таким чином, на прикладі цих фірм дітей вчать українській мові. Про дану рекламу написав Євген Лобанов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Тільки мені здається, що реклама моршинської у підручнику Української мови 3 класу - це ну ні в які рамки...", - написав Лобанов.

Користувачі мережі були обурені тим, що прихована реклама присутня в підручниках для маленьких дітей. Ось, що пишуть люди:

  • Ненормальні, тоді в старших класах що рекламують?
  • Головне там російський оператор. Взагалі то бізнес покійного Березовського. Кремль добрався і до підручників?
  • Якщо не брати до уваги походження бізнесу, то це нормально, у разі якщо це продакт-плейсмент, і ця компанія приєдналася до створення цього підручника. Це ринкові відносини, єдиний момент, щоб такі стосунки не суперечили морально-етичним принципам.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...