Бацька розповів про схожість між ним і Зеленським

На його думку, єдина схожість із Зеленським полягає в розумінні того, що пошук шляхів для виходу з кризи потрібно шукати не тільки на Заході або в Росії, «але і в Білорусі».

Президент Білорусі Олександр Лукашенко не бачить своєї спорідненості з президентом України Володимиром Зеленським. Про це він заявив в інтерв'ю радіостанції «Ехо Москви», передають Патріоти України.
За словами Лукашенка, відкидає «спорідненість» з ним і сам Зеленський. Як виявилося, про це він розповів «бацьку» під час їх першої зустрічі в Житомирі.
«Я когда был в Украине, с Володей встречались в первый раз. Мы идем вдвоем. А все там его начали… то ли упрекать, то ли спрашивать: «Вот вы похожи на Лукашенко» и прочее. Я ему говорю: «Тут надо отвечать: При чем тут Лукашенко?» На что он ответил: «Лукашенко — это Лукашенко, а Зеленский — это Зеленский», - розповів глава Білорусі.
На його думку, єдина схожість із Зеленським полягає в розумінні того, що пошук шляхів для виходу з кризи потрібно шукати не тільки на Заході або в Росії, «але і в Білорусі». «Но то, что, допустим, Украина попала в сложную ситуацию, в которой когда-то Беларусь находилась, и мне приходилось из этого выкарабкиваться, — это опыт определенный. И Владимир Зеленский как человек умный — если вы с ним знакомы… да знакомы, раньше знали его, — он человек образованный и умный, он понимает, что не только на Западе или в России надо этот опыт черпать, но и в Беларуси, поскольку Беларусь — это еще и очень близкая для них страна. Поэтому он иногда действует такими методами и реализует те или иные задачи как решали это в Беларуси», — пояснив Лукашенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...