Бережіть скрепи: Влада РФ визнала, що вимирання росіян прискориться удвічі

​Росстат погіршив прогноз по чисельності населення РФ всупереч путінському бутафорному проекту «Демографія», який вимагає зупинити природне зменшення і на який у бюджеті закладено 4 трильйони рублів на найближчі п'ять років.

Аж до 2027 року на РФ буде вмирати людей більше, ніж народжуватися, причому процес сповзання в демографічну яму буде щорічно прискорюватися, випливає з оновленої оцінки Росстата, опублікованої в четвер, передають Патріоти України.

У 2017 році природний спад населення РФ склав 135,7 тисячі аборигенів, в минулому - 224,6 тисячі, а в поточному стала рекордною за 11 років - 259,6 тисячі тільки за січень-жовтень.

План реалізації цілей розвитку, підписаний в травні прем'єром Медведєвим, вимагає знизити швидкість вимирання вдвічі до 2020 року (127,4 тисячі), а 2024-му - повністю її зупинити (в план закладено приріст на 1 тис).

Але Росстат в реалістичність проекту «Демографія» не вірить. У базовий сценарій прогнозу він закладає дворазове прискорення природного убутку до 2027 року - до 583,5 тисячі росіян в рік.

Якщо прогноз збудеться, це буде рекордна швидкість вимирання Ерефії з початку 2000-х. Середній варіант прогнозу, який традиційно вважається найбільш реалістичним, «передбачає, що з 2022 по 2028 роки будуть найбільшою мірою відчуватися наслідки «демографічних провалів» сорокових, а також вісімдесятих і дев'яностих років XX століття», пише Росстат в коментарі.

Прогноз по загальній чисельності населення погіршений у всіх сценаріях.

У «низькому сценарії» передбачається, що «народжуваність буде падати, а міграційний приплив буде зменшуватися», Росія втратить 12,4 млн жителів за 18 років.
Втім, на той час самого проекту «РФ», скоріше за все, вже не буде і прогнози стосуються лише територій екс-РФ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...