Без кнопкодавства і недоторканності: Разумков розповів, яким буде новий український парламент (відео)

На думку лідера партії-переможця виборів, новий парламент започаткує інший стандарт роботи законодавчого органу.

Дмитро Разумков

У новій Верховній Раді депутати нестимуть відповідальність за корупцію та не матимуть можливість голосувати один за одного. Про це в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, передають Патріоти України.

"Ситуація унікальна, коли одна політична сила набрала таку рекордну кількість людей у парламент", - нагадав він. І пояснив, що раніше поява нових політиків у Раді не призводила до революційних змін. "Господарі процесу залишалися ті самі. Змінювалися люди в Раді, але вони не могли переломити ситуацію", - зауважив Разумков.

На його думку, нині складається зовсім інша ситуація. "На сьогоднішній момент у нас є розуміння Офісу президента, президента країни. Я впевнений, у нас буде розуміння у Верховній Раді. Я впевнений, що в подальшому ми отримаємо таку ж змінену структуру Кабінету міністрів України – як якісно, так і в обличчях", - заявив політик. І додав, що парламент працюватиме інакше, ніж попередні. "У нас не буде Чечетов сидіти. У нас не буде семафорів, кнопкодавства. Відбитки пальців унікальні – а ми хочемо запровадити систему сенсорної кнопки. Ми її запровадимо", - пообіцяв він.

При цьому Разумков пояснив, що система вже давно готова, а чому вона не впроваджена – це риторичне запитання. "Вона знаходиться у Верховній Раді вже два скликання – 10 років. А вона чомусь не працює", - заявив він. При цьому політик допустив, що котрісь із членів його партії можуть порушити закон, бо їх проходить наразі 254, а душа кожної іншої людини до кінця незбагненна, тож "усяке буває". "Але це – корупція. А за корупцію депутат, особливо без депутатської недоторканності, буде сидіти – не встигне виїхати", - запевнив лідер "Слуги народу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...