Без масок і соціальної дистанції: Окупанти провели в Сімферополі репетицію військового параду

Від глядачів не вимагалося бути в масках, і ніхто не заважав людям збиратися у великі групи.

Під час репетиції військового параду 20 червня в окупованому Сімферополі не було вжито жодних захисних заходів проти коронавірусу, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

На проспекті Кірова, на якому проходила репетиція, немає розмежувальних відміток для дотримання безпечної дистанції. Від глядачів не вимагалося бути в масках, і ніхто не заважав людям збиратися у великі групи.

Співробітники окупаційної поліції і так званої "кримської самооборони", патрулі яких під час репетиції розміщувалися через кожні двадцять метрів, також були без захисних масок.

Глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов повідомив, що в Сімферополі все-таки відбудеться військовий парад до 75-річчя закінчення Другої світової війни. Хоча за кілька годин до цього оголошення він говорив, що захід не проводитимуть через загрозу коронавірусу. Аксьонов обіцяв, що захід відбудеться "при дотриманні всіх санітарно-епідеміологічних вимог".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...