Без прав і з наркотою: Поліцейський екс-беркутівець ганяв вулицями Одеси

Володіючі "корочками" МВС "мусора" як і раніше відчувають себе абсолютно безкарними і дозволяють собі регулярно порушувати закони.

Так, в суботу, 26 жовтня, патрульні Одеси затримали злісного порушника правил дорожнього руху, який виявився їхнім колегою. 26-річний сержант поліції, який переатестований з "Беркута" в оновлений Аваковим спецназ, ганяв на Mitsubishi Colt з перевищенням швидкості по самій Одесі і Овідіопольській дорозі, передають Патріоти України з посиланням на Без табу.

Коли його зупинили патрульні, правоохоронець-порушник почав "бикувати" і розповідати про те, що "він не лох, а нормальний пасажир". Втім, навіть продемонструвати свої права на водіння автомобіля він не зміг. Більш того, під водійським сидінням іномарки знайшли три пакети з наркотою.
У підсумку копи евакуювали машину на штрафмайданчик, але порушник вже сьогодні її забрав. За заборонене зілля з нього, швидше за все, не спитають, оскільки юридично машина оформлена не на нього. Каже, про пакетики нічого не знав, "все підкинули".
За фактом виявлення препаратів відкрито кримінальну справу за статтею "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання і т.д. наркотичних засобів", а проти порушника ПДР склали адмінпротокол.

У поліції Одеси вирішили провести службове розслідування інциденту, але звільняти свого колегу, якщо справа не вийде резонансною, ніхто не буде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...