Без російських терористів: Як виглядав би Донецьк у 2021 році у складі України (відео)

В окупованому Донецьку сьогодні є безліч покинутих будівництв, які з приходом російських бойовиків так і залишилися "замороженими".

Топ-10 найцікавіших споруд, які були затверджені до будівництва або ще 5 років тому знаходилися на етапі завершення/введення в експлуатацію, показали на відео, передають Патріоти України.

Всі вони, каже автор ролика, були б побудовані, якби не розпочалася війна.

На відео можна побачити такі об'єкти, як:

  • житловий комплекс "Герц-парк";
  • "Кальміус арена" (зараз на території будівництва спорткомплексу лише занедбані крани й поржавілі матеріали);
  • ЖК "Квартал Люксембург", який повинен був стати одним з найбільших житлових комплексів Донецька;
  • Григорівська міжнародна школа, аналогів якої не було в Україні;
  • РК "Адміралтейський";
  • парк "Студентський";
  • бізнес-центр "Конгрес-хол";
  • Центральний універсальний магазин.

"Всі зазначені проєкти мали конкретні плани, терміни й бюджети. Метою ролика було показати без фантазій, припущень і домислів те, які зміни зазнав би Донецьк, якби не почалася війна", - резюмував автор.

До речі, автор не обійшов увагою підземне і наземне метро. Проєкти з будівництва метрополітену на естакадах, за його словами, розглядалися у 2011 році, а у 2013-му "навіть плану не з'явилося".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...