Без трусів, так без трусів: Як українка здобуває прихильність у російському шоу-бізі

Анна Седокова повернулася додому, але вирішила не припиняти публікацію вульгарних фото в соцмережах.

Колишня ВІАГра Анна Седокова вирішила не змінювати іміджу, і публікує вульгарні фото навіть після повернення додому, передають Патріоти України.

Новий знімок вона зробила вранці 21 червня, і розповсюдила в своєму Stories, але цього разу вже явно на межі пристойності. Седокова побажала шанувальникам доброго ранку оригінальним способом - вона зробила селфі в нічній сорочці чи то у ванній, чи то в спальні, тільки при цьому задерла один край так, щоб продемонструвати, що під ночнушкою зовсім немає білизни.
"Вдома теж добре. Доброго ранку", - підписала вона фото.
Ймовірно, дівчина робила селфі в дзеркалі, бо складно так підібрати ракурс, щоб не показати "чого зайвого", і не бути забаненою в соцмережі.
До цього вона вже встигла дати концерт в парку Горького в Москві, так що не виключено, що ранкове фото - вечірнє селфі після виступу, зроблене на емоціях.
Коментарі до Stories не видно, але прихильники вже не раз критикували Седокову за подібні перебори - від спокусливих фото до вульгарних всього один невірний крок.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...