Безпілотник ОБСЄ зафіксував розвантаження вагонів з РФ у військові вантажівки на окупованій ділянці українського кордону

Той же безпілотник пізніше зафіксував, як 3 з 5-ти військових вантажівок виїжджали зі станції і рухалися в напрямку до огородженого об'єкту, де розташоване велике складське приміщення недалеко від автодороги М 04.

Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували пересування військових вантажівок на непідконтрольній Україні ділянці кордону з Росією. Про це повідомляється в звіті місії, передають Патріоти України.

Вантажівки курсували між залізничною станцією і складським приміщенням в прикордонному окупованому Суходольську Луганської області.

На платформі залізничної станції в Суходольську безпілотник місії зафіксував 14 військових вантажівок та18 залізничних товарних вагонів.

"БПЛА СММ дальнього радіусу дії зафіксував кілька військових вантажівок, що курсували упродовж 2,5 годин між головною будівлею залізничної станції і складським приміщенням, розташованим на північний захід від станції", - сказано в звіті.

Згадані залізничні шляхи ведуть до підконтрольного бойовикам Молодогвардійська і на схід до кордону з РФ.

Той же безпілотник пізніше зафіксував, як 3 з 5-ти військових вантажівок виїжджали зі станції і рухалися в напрямку до огородженого об'єкту, де розташоване велике складське приміщення недалеко від автодороги М04.

Вантаж з двох вантажівок вивантажили в складське приміщення. Протягом години на територію об'єкта в'їхали ще 7 військових вантажівок, що прямували до вантажного майданчика.

БПЛА також зафіксував, як 4 військові вантажівки виїхали зі станції і проїхали на південний захід до вищезазначеного складського приміщення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...