"Безсмертний лідер" путінізму важко хворий: У Москві все голосніше говорять про скору зміну правлячого режиму

Колишній депутат Держдуми РФ підтвердив, що в Кремлі зараз панічні настрої.

Режим президента Володимира Путіна впаде вже найближчим часом. Таку думку телеканалу "Спец" висловив екс-депутат Держдуми Росії комуніст В'ячеслав Тетекін, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що Путін раптово втратив інтерес до історії зі зміною Конституції, яку терміново анонсував всього півтора місяці тому. "Багато хто говорить, що у нього погіршується здоров'я. І в зв'язку з цим він гарячково намагається знайти якийсь варіант поведінки, який би дозволив йому зберегтися при владі. В першу чергу стурбоване своїм майбутнім його найближче оточення, весь олігархат, який навколо нього скупчився: всі ці Тимченки, Ротенберги і т. д. Таке відчуття, що вони зараз знаходяться в стані розгубленості. вони відчувають, що насувається щось неминуче і страшне для них. Йде справа до виверження вулкана", - заявив колишній депутат.

Провісниками майбутнього краху режиму, з його слів, є наростання невдоволення в суспільстві, а також різка зміна риторики діячів культури і шоу-бізнесу про владу. "Пацюки починають бігти з тонучого корабля! Ті, хто найбільше підспівував цьому режиму, хто користувався благами цього режиму, всі ці шоумени зараз говорять:" Так як же так? Як можна так поводитися з народом? " (...) Їм зараз вигідно, що вони попереду паровоза біжать. Що вони раніше, ніж реальна опозиція, почали говорити про порочність цього режиму. Вони зараз і рвуть на собі сорочку. Сам результат щурів з тонучого корабля підтверджує той факт, що цей корабель починає тонути", - пояснив комуніст.

З його слів, режим зараз почав метушитися і цим робить собі тільки гірше. "Те що вони зараз витворяють в надії стабілізувати суспільство, насправді енергійно веде до його дестабілізації. Спроби залатати діри не виходять, тому що сам капітан знаходиться в сум'ятті і не дуже знає, в який бік рулити, команда побилися, скрині з золотом вивезла і переховала. І інтересу зберегти цей корабель у них немає. Вони зараз рятують накрадене, яким набиті трюми цього корабля", - пояснив Тетекін.

Варто зазначити, що одним з перших про різке погіршення здоров'я Путіна повідомив російський впливовий Telegram-канал "Кремлівський мамковед" з посиланням відразу на кілька поінформованих джерел в АП і Радбезі РФ. "Днями консиліум видних російських і зарубіжних лікарів поставив Путіну діагноз - результати, м'яко кажучи, залишають бажати кращого", - повідомив ресурс. Він уточнив, що поспіх з Конституцією Путін затіяв відразу після постановки діагнозу.

Натякнув на хворобу і відомий російський політолог Валерій Соловей. Він запевняє, що Путіна змусили діяти "особисті обставини непереборної сили". "Доля невблаганна", - додав експерт. Він також висловив упевненість, що два роки Путіна в російській політиці вже не буде. Але до цього росіян очікує дуже важке випробування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...