Беззахисні перед конвеєром фейк-ньюс: Кремлівська пропаганд*нка зробила несподівану заяву про своїх "господарів"

Пропагандистка Маргарита Симоньян лицемірно визнала, що у людей в Росії немає захисту проти поліцейського свавілля.

Маргарита Симоньян

Заява була зроблена після історії з журналістом Іваном Голуновим, якого намагалися притягти за надуманими звинуваченнями в розповсюдженні наркотиків, передають Патріоти України.

Симоньян визнає, що в Росії можуть «намалювати» будь-яку експертизу, а потім так само легко переконати суспільство у винуватості громадянина.Російський священик і блогер Андрій Кураєв звертає увагу, що навіть путінські апологети нарешті перестали заперечувати очевидне: люди в Росії беззахисні перед владою. «Але ж саме в цьому й річ. Не в конкретному Голунові або Петрові, а ось в цій беззахисності людей перед конвеєром фейк-ньюс від МВС. А гарант прав людини у нас хто? І якщо сумний досвід призводить навіть його апологетів ось до такого гіркого висновку - то яка ж ціна його беззмінному більшеніжбрежнєвському правлінню?» - задається питанням Кураєв.

Втім, в соцмережах користувачі радять не спокушатися з приводу «відкрилися очі» у путінських пропагандистів. Поки що висміюється виключно російське МВС, а решта влада все ще недосяжна для критики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...