Бігти було пізно: Дівчина зрадила хлопцю, але сказала йому, що сидить вдома. Даремно... (відео)

Деякі користувачі мережі впевнені: це звичайна постановка.

Молода дівчина спробувала обдурити хлопця, що хворіє і сидить вдома, поки в цей час гуляла з іншим, але зазнала фіаско. Весь цей час юнак стояв неподалік від коханої і на власні очі спостерігав за її брехнею, розповідаю користувачі мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Тиктокер с ником Oibooy 15 октября пришёл в торговый центр и увидел, как за столиком на фудкорте сидит его девушка с каким-то незнакомцем. Видимо, парень ничего не знал о планах возлюбленной, поэтому сложившаяся ситуация его сильно удивила. Однако блогер не стал сразу выяснять отношения у всех на виду, а хитро проучил вторую половину.

Молодой человек позвонил подруге и решил поинтересоваться, как у неё дела. Та же спокойно ответила, что немного приболела и сидит дома, а шум идёт от телевизора, с помощью которого иногда можно найти пропавшего ребёнка.

Более того, обманщица попросила у бойфренда скинуть ей немного денег на лекарства. В этот момент терпение парня лопнуло, и он решил раскрыть все карты.

Девушка явно была не готова к такому повороту, равно как и её спутник. Тот поинтересовался у тиктокера, кто он такой и почему его снимают на камеру, а потом в ход пошли кулаки. Полное видео с места событий вы можете посмотреть ниже.

Многие комментаторы уверены: Oibooy должен бросить эту девушку.

Однако ещё больше зрителей не сомневаются в том, что это была постановка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...