Бійців 28-ї бригади при поверненні з ООС чекають зовсім інші умови проживання (фото)

На території 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу триває масштабне будівництво та ремонт фондів частини.

Очікується, що вже з поверненням частини з району проведення Операції Об’єднаних Сил значна частина робіт буде завершена, передають Патріоти України з посиланням на Армія Inform.

На сьогодні у пункті постійної дислокації військової частини вже завершилось будівництво перших двох казарм поліпшеного планування. До повернення бійців на них чекатиме вже чотири сучасні будівлі, які готові на 50 відсотків та будуть завершені за 3-4 місяці.

Кожна казарма поліпшеного планування побудована за типовим проєктом, це будівля на два поверхи, розрахована на 125 осіб.

Кімната казарми поліпшеного планування для військовослужбовців контрактної служби 28 оМБр
Кухня у казармі поліпшеного планування в ППД 28-ї оМБр
Кімнати тут блочного типу, розраховані на 5 осіб. У кожному блоці душова і туалет, а на поверсі кухня і пральня, обладнані сучасними побутовими приладами.

Що ж стосується останньої казарми – тут не обійшлося без недобросовісних забудовників. На сьогодні ТерКЕУ розірвало з ним договір і наразі тривають обов’язкові в таких випадках процедури, пов’язані з тендером, який визначить нового забудовника.

Казарма поліпшеного планування у ППД 28 оМБр яку зводив недобросовісний будівельник

Крім нових казарм, також триває будівництво гуртожитків сімейного типу та капітальний ремонт й реконструкція старих казарм.

Також зараз триває будівництво 2-х чотириповерхових гуртожитків, де будуть проживати військові разом зі своїми сім’ями.

Ремонт старої казарми в ППД 28-ї оМБр
Роботи в середині приміщення казарми поліпшеного планування у ППД 28-ї оМБр
Окрім будівництва у частині відбувається капітальний ремонт будівель – переобладнання гуртожитків, ремонт казарм і паралельно роботи в штабі.

В 28-й бригаді зазначають, що розпочате минулого року масштабне будівництво та реконструкція є найбільшою за останні 28 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...