"Біла смуга близько, але пощастить одиницям", - астролог про грудень-2019

У багатьох знаків Зодіаку під кінець року все валиться з рук, вони відчувають себе спустошеними. Справи не в'яжуться, не клеїться і на особистому фронті.

Та за прогнозом астролога Тамари Глоби все незабаром зміниться, гряде біла смуга, яка кардинально змінить існуючий стан справ, передають Патріоти України.

За гороскопом астролога, особливо пощастить лише трьом знакам Зодіаку, для них останній місяць 2019 року стане набагато кращим, ніж попередні.

  • Телець

У Тельців в листопаді буде відчуття, що всі проблеми, втома, внутрішній дискомфорт вибрали тільки його і не збираються нікуди йти. Іноді буде здаватися, що удача покинула ваш будинок, але вже в перших числах грудня ситуація почне змінюватися.

Але астролог попереджає: радикальних змін і відразу ви не побачите. Однак у першій половині першого місяця зими відбудеться те, після чого ви подивіться на світ по-іншому. Тельці відчують трансформацію своєї особистості.

  • Близнюки

Близнюки останнім часом робили багато для того, щоб змінити життя. Очікуваний результат не настав, фортуна була не надто прихильною. Але вже зовсім скоро зірки будуть сяяти набагато яскравіше, ніж раніше. Доля повернеться обличчям, всі старання винагородяться.

Астролог радить в цей період проявляти уважність до знаків долі.

  • Стрілець

Стрільці працюють не покладаючи рук, так буде аж до грудня. На початку зими цей знак буде винагороджений гідно, життя почне змінюватися на краще з кожним днем. Ваше оточення буде допомагати вам у всіх починаннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...