Білецький заявив про участь Нацкорпусу у місцевих виборах (відео)

З’їзд проходив біля Хаджибейської фортеці, що на території парка Шевченка в Одесі.

В суботу, 8 серпня, під час з’їзду партії в Одесі "Національний Корпус" заявив про рішення брати участь у місцевих виборах-2020 та представив 12 кандидатів до Одеської міської ради. Стрім заходу можна переглянути на каналі партії в Youtube, передають Патріоти України.

Сам з’їзд проходив біля Хаджибейської фортеці, що на території парка Шевченка. Там зібралося близько півтори тисячі делегатів та гостей, повідомляє сайт Нацкорпусу.

Відомо, що кандидатами від Нацкорпусу в Одесі стали: Давид Шубладзе (лікар-хірург), Валерій Начвинов (підприємець, волонтер), Сергій Варламов (керівник одеського осередку "Національного Корпусу"), Сергій Братчук (військовий, доброволець, журналіст), Савицька Вікторія (педагог, громадська активістка), Яна Тітаренко (еколог, громадська діячка), Дем'ян Ганул (зоозахисник, підприємець), Олександр Вельможко (юрист, журналіст, спортсмен), Артем Гудін (педагог, тренер з боксу, віцепрезидент Української федерації змішаних єдиноборств "UF ММА"), Вікторія Корпусова (зоозахисниця, підприємець), Євген Нижегородов (економіст, спортсмен) та Володимир Никитенко (підприємець).

На з’їзді до гостей та кандидатів звернувся лідер “Національного Корпусу” Андрій Білецький. Він заявив, що на фоні активізації проросійських політсил та збільшення впливу Москви на внутрішню політику України обов’язок Нацкорпусу не допустити реваншу та захистити інтереси українських громадян на місцевому рівні. Політик додав, що Одеса є для партії стратегічно важливим містом, яке на майбутніх виборах стане головним “полем битви” з проросійським реваншем.

"Для п’ятої колони – ми небезпечна сила й вороги, для кожного українця ми – друзі і захисники. Треба зламати ментальні паркани й показати, що національні сили – це "будівельники", що ми можемо не тільки захистити Одесу, а й розбудувати її", – повідомив Андрій Білецький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...