"Білорусь перетворюється на Лугандонію", - російський експерт

Путін добиває Лукашенка...

Загроза для Олександра Лукашенка виходить з боку "більшого хижака" - Володимира Путіна, заявив російський політичний аналітик і письменник Олексій Кунгуров, передають Патріоти України.

Як підкреслив він в інтерв'ю Вільный Білорусі, диктатура стане ще жорсткішою, бо Білорусь виявиться "поглинена концтабором під назвою "Російська Федерація". "Швидше за все, формальні ознаки суверенітету збережуться - гімн, прапор, паспорти. Але це буде такого ж роду незалежність, як у Південній Осетії або Лугандонії", - говорить аналітик.

За його словами, на сьогоднішній день йде лютий торг про умови відходу Лукашенка. "Залишитися він не може. Причина вказана вище: втрата легітимності – є втрата влади. Максимум, чого домагається Лукашенко - права досидіти до 2025 року. Але навіть це не вийде. Справа в тому, що Білорусь – зразок гібридної або електоральної автократії", - упевнений експерт.

Він також припустив, що Лукашенко буде максимально затягувати конституційну реформу, намагаючись виторгувати собі побільше владного ресурсу в новій управлінській конфігурації. "Путін же буде його добивати, тому що об'єктивно Лукашенко дуже токсичний, і є головним ворогом інтеграції. Але я ще раз хочу звернути увагу аудиторії вашого каналу: поразка Лукашенка означатиме перемогу Путіна, а не перемогу революції. Перемога революції означає поразку Путіна. А Лукашенко йде в будь – якому випадку, він, як називають безперспективних політиків - кульгава качка, - додав Кунгуров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...