Білоруська політикиня звинуватила "найближче оточення Лукашенка" у педофілії (відео)

До кримінальної відповідальності не було притягнуто нікого з директорів інтернатів, де виховувалися жертви, й нікого з "клієнтів".

В'ячеслав Давидович у залі судуОчільниця білоруської громадської організації "Наш дім", опозиційна політикиня Ольга Кароч розповіла про те, що справа за участю ексміліціонера та ексспівробітника Адміністрації президента В'ячеслава Давидовича, покараного лише на 2 роки за злочини проти дітей, досі належним чином не розслідувана. Про це ввечері у суботу, 12 грудня 2020 року, вона поінформувала в своєму відеоблозі, передають Патріоти України.

"Немає нічого потворнішого, огиднішого, моторошнішого, ніж сексуальна експлуатація дитини дорослим, який насолоджується своєю безкарністю і владою над беззахисною маленькою істотою", - зазначила вона.

Слідство встановило, нагадала вона, що у 2010-2012 роках Давидович вчиняв сексуальні злочини по відношенню до неповнолітніх вихованців дитячих будинків. При цьому він виявився власником котеджу площею 1 700 кв. м на околиці Мінська. Саме там, за словами Кароч, й знущалися над дітьми.

Причому діяв Давидович, як вважає політикиня, не сам. "Дивно, але в момент розслідування слідство не побачило організовану злочинну групу педофілів. Тому на лаві підсудних В'ячеслав Давидович був один", - зазначила опозиціонерка.

"Й ми усі прекрасно знаємо, в яких ситуаціях слідство та суд у Білорусі раптово сліпнуть й нічого не помічають - коли в особливо тяжких злочинах замішено близьке оточення Олександра Лукашенка", - сказала Кароч й уточнила, що, певно йдеться, не просто про близьке, а про "найближче" коло осіб навколо самопроголошеного президента Білорусі.

За даними Кароч, Давидовича прикривав полковник міліції Микола Карпенков, який нині є одним з керівників розгонів мирних демонстрацій у білоруській столиці, а тоді відповідав за боротьбу з розповсюдженням наркотиків і торгівлю людьми. "Давидович отримав нечувано м'який термін для Білорусі - лише 5 років позбавлення волі. Тобто Ви розумієте, так? Підліток, який покурив марихуану в Білорусі, отримує 10 років позбавлення волі. За напис на асфальті "Не забудемо" у Білорусі дають 2 роки позбавлення волі. За зірвану з ОМОНівця балаклаву у Білорусі дають 2,5 роки позбавлення волі. А за сексуальну експлуатацію хлопчиків й цілих дві економчних статті Давидович отримує лише 5 років позбавлення волі й за 2 роки виходить з в'язниці", - наголосила політикиня.

Окрім того, вона звернула увагу на те, що до кримінальної відповідальності не було притягнуто нікого з директорів інтернатів, де виховувалися жертви, й нікого з "клієнтів" Давидовича, що, як вона сказала, відвідували згаданий котедж. "Це люди наближені до Олександра Лукашенка", - заявила Ольга Кароч.

Також вона поділилася своїми міркуваннями з приводу того, чого ж Давидович все ж таки потрапив на лаву підсудних. "На мою думку, він або став надто багато балакати, або спробував когось з оточення Лукашенка шантажувати", - сказала опозиціонерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...