"Більш ніж очевидно": Ексміністр назвав свою версію аварії Boeing-737

Він назвав зброю, якою, на його думку, знищили лайнер.

Ексміністр соцполітики України, колишній військовий Андрій Рева не сумнівається, що в Ірані український літак був збитий. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Версія більш ніж очевидна: літак збитий FIM-92 Stinger. Ракета з інфрачервоною головкою самонаведення вражає двигун літального апарату. На висоті 2600 метрів, коли літак набирав висоту, і двигун працював на повну потужність, це мало фатальні наслідки. Літак відразу почав падати, екіпаж навіть не встиг подати сигнал тривоги", - написав Рева.Варто відзначити, що "Стінгер" - це переносний американський зенітно-ракетний комплекс, який є на озброєнні Ірану. Він призначений для ураження низьколетящих повітряних цілей на висоті до 3,8 км.Примітно, що експерти вже повідомили про якийсь маленький вибух на борту Boeing-737 за кілька секунд до аварії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...