Більше 20 кг: У мережі обговорюють різке схуднення Адель (фото)

Шанувальникам кортить дізнатися секрет схуднення 31-річної співачки.

Схуднення Адель викликало в мережі справжній фурор: відома пишними формами співачка схудла більш ніж на 20 кг. Після публікації вражаючих фото Адель на пляжі зарубіжні ЗМІ і шанувальники будують теорії про те, як їй вдалося домогтися таких змін у зовнішності. Журналісти зібрали найпопулярніші з них, передають Патріоти України з посиланням на theLime.

Видання New York Post пише, що Адель схудла завдяки заняттям з особистим тренером і британській дієті SirtFood. Цей план харчування включає продукти, що регулюють обмін речовин: капусту, оливкову олію, гречку, чай матча, чорницю і рукколу. Також дієта SirtFood допускає червоне вино, каву і чорний шоколад. Передбачається, що ці продукти стимулюють ріст м'язів і активують ген, що імітує ефект дієти і фізичних вправ. При цьому американський дієтолог Грейс Фельдберг з Клініки Мейо попереджає, що результати, подібні Адель, побачать не всі охочі.

Таблоїд The Sun поговорив про схуднення Адель з фітнес-інструктором Камілою Гудіс, яка тренувала подругу співачки і дружину Роббі Вільямса Айду Філд. Тренер розповіла, що Адель ненавидить фізичні вправи, і своєю стрункістю зобов'язана дієті.

"Я не вірю, що їй дуже подобалися фізичні вправи, але вона змінила свій спосіб життя. Даю 90%, що вона сиділа на дієті, - сказала Гудіс. - Мова йде про здорову збалансовану дієту, споживання меншої кількості калорій і більших витратах енергії. Відмова від обробленої їжі, цукру, газованих напоїв і фізичні вправи, такі як кардіо і силові тренування, змінять організм людини".

Видання The Teleraph припустило, що Адель вдалося скинути більше 20 кг завдяки гіпнотерапії. Раніше співачка працювала з гіпнотерапевтом Сьюзен Хепберн, щоб позбутися страху сцени. Хепберн пов'язують з багатьма знаменитостями, але сама вона не зізнається, з ким працює. Коли її запитали, чи зустрічалася вона нещодавно з Адель, жінка відмовилася від коментарів. При цьому Хепберн підтверджує, що її поєднання психотерапії та гіпнотерапії допомогло багатьом клієнтам скинути зайву вагу.

"Це не дієта, - підкреслює вона. - Я змінюю мислення [моїх клієнтів], щоб підвищити їхню впевненість і почуття власної гідності. Вони просто втрачають емоційний діру, яка змушує їх постійно думати про їжу".

Хепберн також вчить своїх клієнтів розглядати вправи як невід'ємну частину життя, а не як додатковий елемент. Вона просить їх представляти себе такими, якими вони хочуть бути.

"Я прошу їх побачити себе перед дзеркалом, побачити їхню тонку талію, плоский, пружний живіт. Я кажу їм, що все їхнє тіло в тонусі, - худе, сильне і здорове", - говорить гіпнотерапевт.Адель після схуднення в 2020 році

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...