Більше не блондинка: Аліна Гросу після розлучення зважилася на зміну іміджу

Співачка любить привертати до себе увагу і епатувати публіку.

Нещодавно Аліна Гросу дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ», де відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком Олександром, передають Патріоти України з посиланням на видання 1 минута. Далі - мовою оригіналу:

"Как оказалось пара прожила вместе не больше полугода после роскошной свадьбе в Италии, где Алина поменяла 5 нарядов, а торжество обошлось родителям экс-супругов больше чем в 100 000 евро. По словам Гросу, причиной развода стало новое увлечение ее экс-супруга.

После этой новости поклонники Гросу начали еще тщательнее следить за жизнью артистки в ее социальных сетях, где Алина регулярно публикует свежие фотографии из своей жизни. В этот раз певица опубликовала видео, в котором предстала в новом образе. Девушка изменила цвет волос с блонда на светло рыжий.

Оказалось Гросу сейчас снимается в новой картине «ДНК» и именно для новой роли Алина изменила образ. Артистка в подписи к видео спросила у своих поклонников, с каким цветом волос ей лучше — блондом или рыжим. Большинство фолловеров с уверенностью ответили, что новый цвет волос Алине идет больше. «Хорошая рыжая, плюс веснушки», «Рыжулька ! Однозначно», «А вам идет немного рыжий цвет, красиво», — ответили подписчики на вопрос Гросу."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...