Більше скандальної слави обом: Данилко у прямому ефірі обмацав сідниці Полякової (фото)

Деякі глядачі почали переживати за шлюб співачки з її чоловіком-бізнесменом.

Андрій Данилко розпустив руки під час ефіру шоу "Маска". У черговому випуску розважальної програми одна з членів журі Оля Полякова в облягаючій червоній сукні спокусливо нахилилася прямо перед обличчям Данилка. У цей момент Андрій Данилко дозволив собі вільність: його руки опустилися на стегна колеги. Кадри з'явилися в Instagram-акаунті шоу "Маска", передають Патріоти України.

"Як стримувати себе, коли поряд знаходяться такі красуні? Чоловічій половині наших детективів дуже пощастило!" - йдеться в описі ролика.Користувачів мережі насмішив пікантний момент. Деякі глядачі навіть почали переживати за шлюб Олі Полякової з її чоловіком-бізнесменом Вадимом Поляковим: "Ой, як нелегко Андрію Михайловичу, ой, як нелегко. Стільки спокус навколо))))", "Оля - приколістка)) а чоловік не ревнує після таких ефірів?)", "Ох, і Данилко - пустун) Це вже не в перший раз він до Полякової свої ручки тягне) Звичайно, така красуня поруч", - коментують кадри підписники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...