Біс попутав: Священнослужитель одружився на красуні, котра виявилась чоловіком

Незважаючи на розповіді імама про те, що він помилився, місцева влада заарештувала його разом з «дружиною» і звинуватила в «протиприродних статевих стосунках».

В Уганді триває суд над імамом, який помилково прийняв чоловіка за жінку і одружився на ній, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Видання нагадує, що згідно з твердженнями 27-річного імама Мохаммеда Мутумбаи, він познайомився з 18-річною Шабуллою Набукірою в мечеті. Коли він зізнався їй у коханні, дівчина попередила, що не займатиметься сексом до весілля. Щоб одружитися, священнослужителю довелося заплатити її родичам калим. Він віддав за наречену дві кози, дві жіночі сукні, два мішки цукру, пачку солі і Коран.
Після весілля Шабулла оголосила, що не може займатися сексом через місячні. Дружина імама ніколи не роздягалася при чоловікові, носила довге жіноче плаття до п'ят і не показувалася на вулиці без хіджабу. Вона рідко виходила з дому і цілими днями займалася господарством: готувала їжу, прала білизну і робила іншу роботу по дому.
Через два тижні Шабулла спробувала вкрасти у сусіда телевізор і 300 тисяч угандійських шилінгів, але попалася. Її заарештували і відправили до в'язниці. Під час обшуку співробітниця поліції з подивом виявила у підозрюваної чоловічі статеві органи.
При розслідуванні з'ясувалося, що в дійсності Шабуллу звуть Річард Тумушабе. За його зізнанням, він видавав себе за жінку заради грошей імама.
Імам запевняє, що не здогадувався про це. За його словами, він ніколи не бачив дружину без одягу, не займався з нею сексом і дійсно вважав її жінкою. Муедзин з його мечеті, який бачив Тумушабе до викриття, підтверджує, що помилитися було легко. «У нього був такий милий ласкавий голос і хода, як у жінки, - каже він. - До того ж вона завжди одягала гомесі (довга сукня) чи хіджаб». Підозри не виникли ні у його сусідів, ні у рідної тітки Тумушабе, яка також не бачила його в чоловічому одязі.Незважаючи на розповіді імама про те, що він помилився, місцева влада заарештувала його разом з «дружиною» і звинуватила в «протиприродних статевих стосунках». Після місяця у в'язниці вони були звільнені під заставу. Їм загрожує довічне ув'язнення. Імам і «дружина», на якій він одружився, не розуміючи, що «вона» була чоловіком, були звинувачені в тому, що вони «йдуть проти природи» відповідно до законів Уганди проти геїв.
Представники мечеті заявили, що вони призупинили дії імама, незважаючи на підтвердження того, що він одружився, думаючи, що Набукіра - жінка.

Головний імам мечеті шейх Іса Бусуулва сказав, що відсторонення необхідне, щоб «зберегти цілісність їхньої віри».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...