Бісам "руского міра" навіть велике релігійне свято не завада: На Донеччині вандали поглумилися над могилами українських вояків (фотофакт)

Невідомі вимазали смолою портрети загиблих воїнів і написи «Слава героям України» на двох надгробних плитах.

На кладовищі в м. Бахмут на Донеччині вандали зіпсували надгробки на могилах воїнів, які загинули в боях за визволення Донбасу від російських окупантів. Про це повідомили в Бахмутському відділі поліції, передають Патріоти України.
Поліція поки що не встановила вандалів. Передбачається, що пам'ятники на кладовищі по вулиці Тургенєва були зіпсовані в ніч з 13 на 14 жовтня. Псування пам'ятників виявили патріоти, коли вирішили покласти на могили Героїв квіти на честь свята.
У мережі бурхливо коментують подію, не приховуючи свого обурення.«Думаю, це справа рук посібників російської агресії в Україні, які, на жаль, повертаються в наші краї, про що я навіть планую написати у виданні "Провінція", де працюю багато років. Нещодавно я помітив, що повернулася з Росії організатор мітингу проти мобілізації і ще один місцевий житель, який знімав українські прапори з установ», - поділився своїми думками керівник громадської організації «Бахмат» Володимир Березін.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...