Бізнес на $2 млн: Як українці заробляють на доставці ліків

У майбутньому хлопці планують покрити всю Україну і рости на інші країни.

Сумарний оборот замовлень, які проходять через площадку Liki24, вже становить $ 2 млн на рік. Про це розповів співзасновник українського стартапу Liki24 Антон Аврінський, передають Патріоти України з посиланням Ain.ua.
Крім цього, він сказав, що зараз сервіс має чотири джерела монетизації. "Покупці платять за доставку. Страхові компанії платять за наш софт - ми отримуємо оплату за кожну заявку, яку обробляємо. Аптеки платять невеликий відсоток від продажів через наш сервіс. Фармвиробники платять за промоушн товарів на нашому майданчику. Точні тарифи ми не можемо озвучити - вони дуже індивідуальні, так що це тема для окремої статті", - говорить Аврінський.
Також він розповів про темпи зростання своєї компанії - "у нас більше 30 000 клієнтів - фізичних осіб, ми співпрацюємо з 7 страховими компаніями, 3500 аптеками, трафік складає майже 400 000 уникав в місяць, а на минулому тижні у нас було більше 50 000 виконаних замовлень. І це тільки по напрямку b2c."
Аврінський поділився планами компанії на майбутнє - розширити штат команди і збільшити географію Liki24. "Ми ростемо на 10-25% місяць до місяця, і наша мета зараз - прискорити цей ріст. Для цього ми хочемо посилити команду топовими співробітниками - на це нам і потрібні інвестиції в першу чергу. Ми хочемо розширити географію. Зараз ми працюємо в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові та Львові. У майбутньому хочемо покрити всю Україну і рости на інші країни", - зазначив Антон Аврінський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...