Блакитні скрепи: Відомий російський співак засвітився на відпочинку з чоловіком (відео)

Лазарєв і Малиновський відпочивають на Чорному морі разом з друзями. Вони також часто показують один одного у своїх Instagram-сторіз, чого раніше помічено не було.

Російський співак Сергій Лазарєв засвітився на відпочинку в Сочі з колегою по цеху Алексом Малиновським, з яким йому раніше приписували роман. Відповідне відео було опубліковано Telegram-каналом "Только никому", передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити, що знаменитості розважалися на яхті, танцювали, співали й практикували стрибки в море.

Сергій Лазарєв і Алекс Малиновський

Інсайдери зазначають, що Лазарєв і Малиновський відпочивають на Чорному морі разом з друзями. Вони також часто показують один одного у своїх Instagram-сторіз, чого раніше помічено не було.

Нагадаємо: в ЗМІ не раз ходили чутки про роман Лазарєва з Малиновським. Чоловіків часто бачили разом. Минуле літо вони провели в США, не показуючи один одного у своїх соціальних мережах. Однак їх видавали знімки, які були зроблені в однакових місцях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...