Блискучий півфінал: Стало відомо, хто битиметься з фінами за чемпіонство у останній грі Чемпіонату світу з хокею (відео)

У суботу, 25 травня, слідом за Фінляндією другим фіналістом на чемпіонаті світу з хокею, який проходить в Словаччині, стала Канада.

Північноамериканці, що вважалися фаворитами півфіналу, сповна виправдали свій статус, передають Патріоти України.

І якщо в першому періоді канадці обмежилися лише однією закинутою шайбою, то до шостої хвилини другого команда Алена Віньо вела в рахунку 3:0. Тренерський штаб Чехії замінив воротаря, але це їх збірну не врятувало від ще двох пропущених голів. Все, на що спромоглися підопічні Мілоша Ржиги, - це шайба престижу за рахунку 0:5 ... Примітно, що, згідно зі статистикою, чехи завдали 40 кидків в створ воріт суперника (у канадців - 30), ось тільки від розгромної поразки їх це не врятувало.

Відзначимо, що фінал між Канадою і Фінляндією пройде в четвертий раз в історії світових першостей. І у всіх випадках успіх був на боці північноамериканців - в 1994-му, 2007-му і 2016-му. Подивимося, як воно буде в 2019-му...

Додамо, що матч за третє місце і фінал пройдуть в неділю, 26 травня. Невдахи півфіналів, Росія і Чехія, почнуть боротьбу за «бронзу» світової першості в 16:45 за київським часом, а поєдинок за «золото» візьме старт о 21:15.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...