Близькі подруги, які вісім років працювали разом, виявилися ... рідними сестрами

З'ясувалося, що в сім'ї було дев'ятеро дітей, і від двох дівчаток батькам довелося відмовитися, оскільки вони не могли утримувати таку велику сім'ю.

У США дві подруги, які працювали разом в одному барі на протязі восьми років, виявилися рідними сестрами. Про цю історію повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

31-річна Джулія Тінетті і 32-річна Кассандра Медісон познайомилися в 2013 році, коли вони почали працювати в барі в Нью-Хейвені, штат Коннектикут. Спочатку незнайомі люди вказували жінкам на їх схожість. Після цього Джулія звернула увагу на татуювання у Кассандри у вигляді прапора Домінікани. Дівчата виявили збіг - вони обидві народилися там, але були всиновлені. З цього моменту колеги подружилися і навіть жартома стали називати себе сестрами.
Припущення про можливий спорідненість у них були, але інформація в документах не співпадала - в них значилися різні міста народження і різні імена матерів.
В 2021 році Кассандра зустрілася зі своїми біологічними батьками в Домінікані і дізналася від них правду. З'ясувалося, що в сім'ї було дев'ятеро дітей, і від двох дівчаток батькам довелося відмовитися, оскільки вони не могли утримувати таку велику сім'ю.
Тест ДНК підтвердив спорідненість Кассандри і Джулії. "Ми сестри! Та ж мама, той же тато! Просто дві дівчини, яким довелося працювати разом, дізналися, що вони сестри", - написала Кассандра на своїй сторінці в Facebook.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...