Бодіпозитив: Повна блогерка повторила знімок оголеної Белли Хадід і підкорила мережу (фото 16+)

Пост в соцмережі вже набрав більше 180 тисяч лайків.

Селеста Барбер

Австралійська повна блогерша Селеста Барбер, відома своїми пародіями на світових знаменитостей, повторила фото оголеної американської супермоделі палестинського походження Белли Хадід, яка раніше отримала статус найкрасивішої жінки у світі. Кадр з'явився на її сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На оригінальному чорно-білому знімку Хадід сидить з розпущеним волоссям і без одягу полубоком до фотографа, схрестивши перед собою ноги. Барбер, в свою чергу, спробувала зімітувати описані позу і образ супермоделі - при цьому на її животі утворилися складки. «О, привіт, я тут перевіряю ваші подвійні стандарти», - підписала вона пост, який набрав більше 180 тисяч лайків.

Фанатів розсмішила бодіпозитивна публікація блогерші, і вони оцінили її почуття гумору в коментарях. «Ти приголомшлива», «Спасибі, що залишаєшся природною!», «Ти мені подобаєшся куди більше», «Королева», «Ми любимо тебе, Селеста! Дякую за твої почуття гумору і чесність», - висловлювалися вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...