"Бог їм суддя - і тим, хто каміння в живих людей жбурляв, і тим, хто підбурював", - евакуйована з Китаю про "гарячий" прийом на Батьківщині

Керівниця криворізької хореографічної студії Fashion Pa Ballet, артисти якої опинилися в Ухані в розпал епідемії, розповіла, що членів її колективу більше налякала зустріч в Україні, ніж коронавірус.

Ірина Богданова, керівниця криворізької хореографічної студії Fashion Pa Ballet, артисти якої працювали в Ухані за контрактом і опинилися там у розпал епідемії, заявила стосовно учасників інциденту в Нових Санжарах, що "Бог їм суддя", передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

"Зараз усі кинулися виправдовувати цих новосанжарців, кажуть: не засуджуйте, вони просто не були поінформовані. Ну слухайте, надворі XXI століття, хто хотів дізнатися, той дізнався, що на борт літака у жодному випадку не візьмуть тих, хто кашляє, пчихає, у кого підвищена температура – одне слово, є хоч якісь ознаки нездужання. Бог їм суддя – і тим, хто каміння в живих людей жбурляв за гроші чи з дурного розуму, і тим, хто підбурював з екранів: "Везуть китайську заразу, гинутимуть наші діти!" Ці евакуйовані хлопці та дівчата – теж чиїсь діти. Вам за синів і доньок годні бути", – сказала вона.

За словами керівниці студії, членів її колективу "радше зустріч в Україні більшою мірою налякала й шокувала", ніж налякала епідемія коронавірусу.

"Про батьків цих хлопців та дівчат вже й не кажу – що їм довелося пережити... Ну, уявіть собі: в автобус жбурляли каміння, бризкали з газових балончиків, плювали, кляли – і наших танцюристів, і сім'ї з дітьми, евакуйовані з Китаю... Усього можна було очікувати, тільки не цього. В учасників колективу майнула думка: "Краще б ми не поверталися". Можете собі уявити, щоб так говорили люди, про яких батьківщина начебто подбала, забрала з осередку епідемії додому?" – зазначила Богданова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...