Бойко вчергове закликав до прямих переговорів з ватажками терористів

Позиція нардепа повністю збігається з баченням президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Бойко вкотре наголосив на необхідності проведення прямих переговорів з ватажками терористичних угруповань на Донбасі. Про це він написав на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Домогтися миру на Донбасі за допомогою санкцій не вдасться. Самі ініціатори санкцій — США — вустами попереднього президента Барака Обами визнали, що санкції на політичні рішення в Росії не вплинуть», — написав Бойко.

На його думку, реальним шляхом досягнення миру в Україні є лише прямі переговори з представниками невизнаних республік за участю представників Російської Федерації та місії Волкера-Суркова (Волкер — спецпредставник Держдепартаменту США по Україні, Сурков — помічник президента РФ — ред.).

Зазначимо, що позиція Бойка повністю збігається з баченням президента Російської Федерації Володимира Путіна. В інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera у липні він порадив Володимиру Зеленському почати прямі переговори з представниками російської окупаційної влади на Донбасі.

«Це (Конструктивний діалог з Києвом — ред.) можливо, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборчі обіцянки, включаючи встановлення прямих контактів зі своїми земляками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами», — заявив Путін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...