Бойові буряти з відрами бігають: На Уралі палає військова частина армії РФ (відео)

У Свердловській області РФ сталася страшна пожежа в одній частині військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту російської армії.

У середу, 19 червня, в частині №42748 військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту ЗС РФ сталося загоряння. Військове керівництво Росії за традицією спробувало применшити масштаби НП - повідомило про "задимлення даху". Однак в мережі вже з'явилися кадри, як палає вогнем військовий об'єкт - величезна шапка чорного диму здіймається над місцем НП, передають Патріоти України.

За останніми даними, спалахнула будівля, де зберігалися димові шашки.

Місто Ревда знаходиться всього в 1 км від місця НП, але запевняють військові, загрози немає. Примітно, що пожежники приїхали гасити пожежу без захисних костюмів. Жителі довколишніх населених пунктів порахували це хорошим знаком.

За даними військових, в пожежі ніхто не постраждав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...