"Болить горло? Тест все одно здамо": У зіркової української співачки захворіла дочка

Співачка з іронією розмірковує про те, чи варто відкрити свою лабораторію для тестів.

У співачки Олі Полякової захворіла старша дочка Марія. Полякова в Stories в Instagram розповіла, що їде в салон краси привести себе в порядок, а Марію везе в клініку здати тест на коронавірус, передають Патріоти України.

На відео дівчина каже, що у неї просто болить горло. На що сувора мама заявляє: «Болить горло? Тест все одно здамо».

Співачка також скаржиться на карантин і з іронією розмірковує про те, чи варто відкрити свою лабораторію для тестів. Старша дочка відповідає зірковій мамі, що ідея з лабораторією буде дуже витратною. На що отримує відповідь від Полякової: «Маша, ти занадто розумна».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...