Боролася з хворобою 2 роки: Від раку грудей померла дружина відомого голлівудського актора Джона Траволти

Заміжня за зоряним чоловіком Келлі Престон також була відомою актрисою, вона знялася в понад 70 фільмах, і продовжувала зніматися аж до 2018 року.

Від раку грудей померла дружина голлівудського актора Джона Траволти - Келлі. Про це актор написав у своєму Instagram в понеділок, 13 липня, передають Патріоти України.

Він подякував усім, хто був поруч з його дружиною під час боротьби з хворобою. "Любов Келлі і її життя завжди будуть в пам'яті", - написав він.

Актор також звернувся до підписників, зазначивши, що хоче провести час зі своїми дітьми, які втратили матір, тому він не буде виходити на зв'язок.

Келлі Траволта протягом двох років боролася з раком грудей.От рака груди умерла жена Джона ТраволтыУ шлюбі з Джоном Траволтою вони прожили майже 30 років. У них народилося троє дітей 20-річна дочка Елла і 9-річний син Бенджамін. Син Джетт помер в результаті нещасного випадку в 16-річному віці в січні 2009 року.

Переглянути цей допис в Instagram
Happy Father’s Day to the best one I know, we love you
Допис, поширений Kelly Preston (@therealkellypreston)
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...